Hoi! Mijn naam is Esther. Ik ben fotograaf, illustrator, gastouder en avonturier in Utrecht.

In 2017 studeerde ik af aan de HKU en begon meteen mijn bedrijf. Nu fotografeer ik alles wat los en vast zit. Sinds mijn achtergrond zich steeds meer rondom kinderen heeft gevormd en kinderen snel op hun gemak zijn bij mij, ben ik me meer gaan focussen op het vastleggen van kinderen in hun natuurlijke omgeving.

 

Ik vind het belangrijk dat ouders waardevolle herinneringen hebben van hun kinderen. Opgroeien gaat soms veel te snel! Daarbij komt ook dat niet alle kinderen op hun gemak zijn voor een camera. Toch lukt het mij telkens weer om ze vast te leggen zoals ze zijn. Door een creatieve denkwijze maak ik spontane en gezellige foto’s. Kinderen zijn allemaal anders en hebben ook niet altijd een goed humeur. Ik bied aan om terug te komen als het fotograferen op dat moment niet werkt.

 

Voor een fotoshoot vraag ik €150,-. In ruil hiervoor neem ik de tijd voor jullie en krijg je 10 foto’s digitaal toegestuurd. Mocht je de foto’s liever afgedrukt willen ontvangen, dan kan dit in overleg altijd.

 

Er is veel mogelijk, dus vraag me alles!