Ik ben fotograaf, gastouder en avonturier in Utrecht. In 2017 studeerde ik af aan de HKU en begon meteen aan mijn eigen bedrijf. Nu fotografeer ik alles wat los en vast zit. Sinds mijn achtergrond zich steeds meer rondom kinderen heeft gevormd en kinderen snel op hun gemak zijn bij mij, ben ik me gaan focussen op het vastleggen van kinderen in hun natuurlijke omgeving.

 

Ik vind het belangrijk dat ouders waardevolle herinneringen hebben van hun kinderen. Opgroeien gaat soms veel te snel! Daarbij komt ook dat kinderen op hun gemak stellen belangrijk is voor een goede foto. Op een geposeerde foto wordt de eigenheid van een kind niet herkend.

 

Voor een fotoshoot vraag ik €150. in ruil hiervoor neem ik de tijd voor jullie en krijg je 15 foto’s digitaal toegestuurd. Mocht je de foto’s liever afgedrukt willen hebben, dan krijg je via mij 50% korting op afdrukken bij www.fotocadeau.nl.

 

Er is veel mogelijk, dus vraag me alles!

+31626887383

EstherKuik@Gmail.com

 

KvK: 70787549
Btw: NL002272863B54
Bank: NL49 KNAB 0257 1992 76
 
 
 
 
 
 
 

Hoe werk ik?

Voor een fotoshoot is het belangrijk dat kinderen op hun gemak zijn bij mij. Hiervoor bedenk ik altijd wat leuke spelletjes en neem ik fotografie gerelateerd speelgoed voor ze mee. Hierdoor zijn ze snel afgeleid en hebben sommige kinderen niet eens door dat ik ze heb gefotografeerd! Soms hebben kinderen wat meer tijd nodig om te wennen of trekken ze hun eigen plan. Hier ben ik aan gewend en zorg ervoor dat het een gezellige, relaxte ervaring wordt. Ik heb alle tijd!

 

Je betaalt alleen voor de fotoshoot en de reiskosten vanuit Utrecht. Er komen nooit vreemde andere kosten bovenop.

Na de fotoshoot

Na de fotoshoot ga ik aan de slag met de foto’s. Ik maak een selectie van 15 foto’s en bewerk deze professioneel. Als dit klaar is (binnen drie weken) krijg je een link toegezonden waarmee je de foto’s kunt zien. Al deze foto’s mag je vrij gebruiken. Wil je meer dan 15 foto’s? Je kunt altijd extra foto’s bestellen. Hiervoor betaal je natuurlijk wel een beetje bij.

Als je niet wil dat ik deze foto’s op mijn website gebruik als portfolio materiaal, dan mag je dat altijd aangeven.